Επισκευή Υπολογιστών Πειραιάς

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Επισκευή Υπολογιστών στο Service μας στην Γλυφάδα.

Αναβάθμιση του υπολογιστή για να μπορεί να αποδίδει σε βαριές εφαρμογές.

Δωρεάν διάγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο υπολογιστής σας και προτάσεις βελτιστοποίησης ώστε να τρέχει τις δικές σας εφαρμογές ικανοποιητικά.

Εγκατάσταση Windows σε Laptop

Στην Terrabyte μπορούμε να σε βοηθήσουμε με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις με τον υπολογιστή σου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, με υψηλή τεχνογνωσία στις επισκευές υπολογιστών, σου προσφέρουν επαγγελματική εξυπηρέτηση στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Επισκευή Υπολογιστή:  Ο Υπολογιστής Αργεί Πολύ Να Ξεκινήσει.

Ο υπολογιστής μου λειτουργεί αργά και όταν τον ξεκινώ η επιφάνεια εργασίας μου παίρνει για πάντα να φορτώσει. Τι μπορεί να είναι;

Ο υπολογιστής μου τρέχει αργά, παίρνει για πάντα για να ξεκινήσει να κλείσει και θα κλείσει απλά από μόνος του .. Τι μπορώ να κάνω για να φτιάξω τον υπολογιστή μου?

Μερικές φορές ξεκινάει γρήγορα αλλά αργεί πάρα πολύ να συνδεθεί στο διαδίκτυο; Ο υπολογιστής μου τρέχει πολύ αργά και μερικές φορές δεν μπορώ να μπω στην αλληλογραφία μου και παίρνει πολύ χρόνο να ανοίξει τα sites; Όλα αυτά είναι συνηθισμένα προβλήματα υπολογιστών.

Εγκατάσταση windows

Η εγκατάσταση των Windows σε ένα Σταθερό Υπολογιστή ή laptop και όλων των σωστών οδηγών ( drivers ) μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Αν χρησιμοποιήσεις τους λάθος οδηγούς όταν κάνεις την εγκατάσταση, μερικές λειτουργίες δέν θα δουλεύουν σωστά.

Στην TERRABYTE διασφαλίζουμε πως έχεις τους πιο ενημερωμένους και σωστούς οδηγούς εγκατεστημένους στο Desktop ή laptop σου. Επιπλέον κάνουμε και εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων για τα οποία έχεις άδεια και εφόσον το επιθυμείς, μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σου από την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια.

Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:
  • θέλεις μία νέα εγκατάσταση Windows
  • θέλεις μία παλαιότερη έκδοση Windows
  • θέλεις μία νεότερη έκδοση Windows
  • έχουν χαλάσει τα Windows σου

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη Επισκευή Υπολογιστών και χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε μέσω ηλεκτρονικού chat με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ή με έναν εκπρόσωπο της τεχνικής ομάδας της TERRABYTE.

Επισκευή υπολογιστών Γλυφάδα. Τηλέφωνο : 2109717002

(0)