Πολιτική Απορρήτου – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR

Η ιστοσελίδα https://terrabyte.gr/ αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης, και τη διαδικτυακή παρουσία του φυσικού καταστήματος TERRABYTE, που εδρεύει και δραστηριοποιείται επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά 61, στην Άνω Γλυφάδα. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στον ιστότοπο μας ελεύθερα, και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με ασφάλεια.

Κάθε επισκέπτης που πραγματοποιεί αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας αποδέχεται αυτόματα τους όρους χρήσης που θέτουμε.

Πριν από οποιαδήποτε αγορά και αποστολή παραγγελίας συνιστούμε στους επισκέπτες να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους χρήσης της σελίδας μας, και να μην προβούν σε χρήση αυτής σε περίπτωση που δεν τους βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.

Για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση μερικών προσωπικών δεδομένων του πελάτη, τα οποία χρησιμεύουν για την αποστολή της παραγγελίας, και την ασφάλεια της συναλλαγής. Τα στοιχεία που απαιτείται να μας γνωστοποιήσετε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας είναι τα εξής:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση/ Πόλη
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Email

Τα παραπάνω δεδομένα σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους, και δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν άλλο σκοπό πέραν της ολοκλήρωσης της εκάστοτε παραγγελίας σας. Μετά την επιτυχημένη κατοχύρωση της παραγγελίας σας λαμβάνετε άμεσα ( εντός μιας εργάσιμης μέρας) email επιβεβαίωσης, στο οποίο αναγράφεται η επιτυχία της καταχώρησης της παραγγελίας σας, το ποσό πληρωμής, μεταφορικά έξοδα και χρόνος ή ώρα παράδοσης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία θα σας δίνεται η σχετική δυνατότητα ηλεκτρονικά κάθε φορά από το πεδίο “Ο Λογαριασμός μου” κατά το στάδιο ολοκλήρωσης των αγορών σας.

Για τυχόν σφάλματα κατά τον ηλεκτρονικό χειρισμό πριν την ανάθεση της παραγγελίας σας στην επιχείρησή μας, θα σας παρέχετε δυνατότητα επισήμανσης αυτών και διόρθωσής τους με απευθείας επικοινωνία σας με το κατάστημα μας στο σταθερό τηλέφωνο 210 9717002 ή στο Email: INFO@TERRABYTE.GR

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας ( συμπεριλαμβανομένου της αποστολής στο χώρο σας) και την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο.
Δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και παραμένουν στην ιστοσελίδα μας με μοναδική χρησιμότητα την μεταξύ μας επικοινωνία εάν αυτή χρειαστεί.

(0)