Πολιτική Αλλαγών & Επιστροφών

Η επιχείρηση μας πριν από οποιαδήποτε αποστολή της εκάστοτε παραγγελίας σας, προβαίνει σε ποιοτικό έλεγχο του κάθε προϊόντος ξεχωριστά, με σκοπό να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες αποστολής ελλαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση που αφού παραλάβετε την παραγγελία σας, θελήσετε για οποιονδήποτε λόγο να πραγματοποιήσετε επιστροφή του προϊόντος με σκοπό την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων, οφείλεται να επικοινωνήσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο πριν από οποιαδήποτε ενέργεια αποστολής σας, προς εμάς, με σκοπό να σας διευκρινίσουμε την διαδικασία επιστροφής μέσω της συνεργαζόμενής μας εταιρείας ταχυμεταφορών. Τα έξοδα επιστροφής σας επιβαρύνουν. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 6 ημερών, από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν στο κατάστημά μας, και γίνεται μέσω του IBAN που θα μας υποδείξετε. Καμία επιστροφή ή αλλαγή δεν γίνεται αποδεκτή από το κατάστημά μας, μετά το πέρας 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιτυχώς έχετε πραγματοποιήσει ολοκλήρωση παραγγελίας αλλά για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να προβείτε σε ακύρωση και μη αποστολή της προς εσάς, οφείλεται να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας τηλεφωνικά (210 9717002) εντός διαστήματος 2 ωρών από την ολοκλήρωση παραγγελίας, ή μέχρι τις 12:30μμ την επόμενη εργάσιμη μέρα. ( Π.χ Εάν η παραγγελία πραγματοποιήθηκε Τετάρτη απόγευμα μετά τις 17:00μμ, έχετε δικαίωμα ακύρωσης έως τις 12:30μμ της επόμενης εργάσιμης ημέρας, δηλαδή την Πέμπτη.)

Αποστολές

Η επιχείρηση μας παρέχει την δυνατότητα αποστολής όλων των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, σε όλη την Ελλάδα.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενή μας εταιρεία ταχυμεταφορών, με σκοπό την ταχύτερη παραλαβή της κάθε σας παραγγελίας.

Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών, και τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ και 90 λεπτά για όλες τις αποστολές ανεξαρτήτου μεγέθους και χιλιομετρικής απόστασης. Οι παραγγελίες με προορισμό εντός του νομού Αττικής, είναι εφικτό να παραδοθούν αυθημερόν, έπειτα από τηλεφωνική σας επικοινωνία με το κατάστημά μας. Όλες οι παραγγελίες ελέγχονται και αποστέλλονται από εμάς καθημερινά μέχρι τις 13:00μμ, ενώ όσες παραγγελίες υλοποιούνται μετά τις 13:00μμ δρομολογούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Η δυνατότητα αντικαταβολής παρέχεται από εμάς δωρεάν, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο:  210 9717002 ή στο Email: INFO@TERRABYTE.GR

(0)